4.8.10

Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa KaroKaron suomenkieliseen blogiin.

KaroKaro on uuden ajan yritys, joka tuottaa opetusteknologian, sosiaalisen median ja mobiiliteknologian palveluita, erityisesti koulutusta, valmennusta ja konsultointia. KaroKaro on perustettu 7.6.2010 Tampereella, mutta markkina-alueena on koko Suomi ja koko maailma. KaroKaron perustaja on Karoliina "Karo" Leikomaa, jolla on kokemusta sosiaalisen median palveluista noin 15 vuotta sekä useiden vuosien kokemus mobiiliteknologiasta.

Miksi suomenkielinen blogi? Suomessa ei tapahdu paljoa opetusteknologian alalla, Suomi seuraa tässä vähän jäljessä. Sen sijaan tietotekniikan ja sosiaalisen mediankin alalla tapahtumia on paljon. Tämän lisäksi politiikassa, uutisissa ja muutenkin vähän kaikkialla puhutaan paljon sosiaalisesta mediasta ja usein virheellistä tietoa levittäen. Vaikka en koe, että minun pitäisi olla näitä tietoja ja virheitä korjaamassa, olen huomannut, että minulla on silti sananen jos toinenkin sanottavana asioihin.

Mitä tulen käsittelemään tässä blogissa? Aika toki näyttää, mihin tämä blogi tulee aiheiltaan minut viemään, mutta toistaiseksi linja on se, että henkilökohtaisia asioitani en erityisesti tässä blogissa käsittele. En mielelläni linjaa tätä blogia "ammatilliseksi" siinä mielessä kuin yritykseni englanninkielinen blogi on, mutta todennäköisesti linjaus olisi silti lähellä totuutta. Lisäksi tulen kirjoittamaan päivän polttavista iheista, mikäli koen sen tarpeelliseksi.

Mikäli tämä blogi ei näytä miellyttävältä, voi aina lähteä jonnekin muualle. Mikäli tämä taasen näyttää miellyttävältä, voi aina jatkaa joko nettisivuilleni, blogiini (englanniksi), Twitteriini tai Facebookiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti